Blog Detay

Web Sitesi Fiyatları



Web Sitesi Fiyatları

Yenilik getiren web tasarım, estetik web tasarım, gerçekçi web tasarım, sade web tasarım, özgün web tasarım, organik web tasarım gibi birçok yenilik web sitesi fiyatları değişkenlik gösterir. Firmalara özel hazırlanan web tasarım veya e-ticaret sitesi, firmanızın talepleri doğrultusunda tasarlandığından ötürü bir fiyat listesi ile fiyatlandırılıyor olması işin firmalara göre özel oluşuna aykırı bir durumdur. Firmaya özel yapılan web tasarımı için SEO uyumluluğu, Responsive özelliği gibi özellikler ilk etapta görülmeyen özelliklerdir.
 

Fakat kullanım ve performans açısından siteye değer katar. Aynı anda arama motoru Optimizasyonu (SEO) içinde her kelime için sabit bir fiyat verebilme imkânı bulunmamaktadır. Bu sebeple firmaya özel olarak hazırlanmış web tasarım çalışması için bir fiyat listesi yayınlamak hata olur.
 

Ayrıca özellikle web tasarım fiyatları konusu hususunda araştırma yapmak yerine öncelikle nasıl bir web sitesi istediğinize, daha sonrasında isteklerinize cevap verebilen bir web tasarım ekibi ile çalışıyor olmanın size getireceği getirileri hesap edip ona göre tasarım fiyatlarını karşılaştırmanızı dileriz. Web tasarım bilindiği gibi emek ve yoğun bir çalışma süreci gerektirir. Hosting ve alan adı gibi hizmetlerin fiyatları arasında kıyaslama yapılabilir. Bu tasarımı yapacak ekibin tecrübesi, tasarım konusunda deneyimi, oluşturacağı bir web sitesi tasarımı ile sizin isteklerinizin değil web tasarım ekibinin yapabildiklerine razı olmak zorunda oluşacak durumlar yaşayabilirsiniz. İşinin ehli kişiler sitenizin verimli olması konusunda sizlere daha iyi alternatifler sunar.
 


 

CONTACT

SOCIAL MEDIA